diumenge, 1 de febrer del 2009

Aclariments

Ei, familiars, amics i amigues, coneguts i conegudes ja està el blog actualitzat quasi fins a dia d'avui, ens falta una setmana, que ja vindrà, de moment teniu feina , perdoneu pel mega escrit que he penjat de la Patagònia, tenia el mono.
Abans de res, resolent les peticions de que volieu més fotos, a l'esquerra veureu Fotos varies, són fotos que anirem penjant a poc a poc a una pàgina de Flickr, per els que no ho sabeu, és una pàgina per penjar-hi fotos gratuïtament, fins a un límit, per això, les fotos que hi han ara potser que les borrem i en posem de noves per poder tenir capacitat i no haver de pagar, pu lu tant, mireu-les quan abans millor si no desepareixeran abans de mirar-les. Les fotos surten bastant petites perquè la pàgina es carregui més ràpid, però si cliqueu sobre la foto se us obrirà una altra pàgina a on les podreu ampliar i mirar amb deteniment. Vale???
I uns petits aclariments:
- Els escrits els fem tant l'Anna com jo i els pengem tal qual, sense seguir una pauta literària en concret, cadascú la seva.
- Les faltes d'ortogràfia són les que hi ha, de vegades les repassem, però quan internet surt molt car o quan tenim a 10 nens al costat jugant a jocs on-line de sang i fetge mentre criden i s'insulten no les repassem i surt com surt.

I això va per els escrits que publico jo, a vegades poso comentaris o definicions en plan de riure que solen anar dirigits a gent que hem conegut o situacions inusuals viscudes, que ningú s'ofengui!!!, en cap moment "acollono" a ningú amb mala intenció o me'n ric de maneres de fer gratuïtament, és per fer que els escrits siguin més amèns i perquè no en sé més.
Per sobre de tot respecte.

Lo dicho.

1 comentari:

  1. Ei xicuelos!!!He llegit el vostre misatge ara mateix!!!Que guay saber de vatros!!!jajaja...clar que si,ostres seria una canya coincidir amb vosaltres!!!El nostre blog sta una mica endarrerit,la veritat es que ja ens hem patejat el sud d'Argentina,jo,Eva, estic a Buenos Aires,i Vane esta per Mendoza,ens retrovarem per tirar cap a Bolivia!!!Jo tirare cap a Cordoba lo dimecres!!!
    Si voleu informacio del sud,com Torres del Paine o Chalten ...o ja ho heu fet??
    Bueno ens anem comunicant per veure si podem coincidir per a unes canyetes!!!Uuueee!!!
    Mil abrasades d{ anima viatgera
    saaaaaaalut
    Eva

    ResponElimina