diumenge, 25 de gener del 2009

De la Pampa a la Patagonia







I anar baixant per la costa argentina, després de sortir de San Bernardo, vam seguir veient tot tipus de foques humanes per diferents platges on la gent hi està completament ensardinada!La sort que tenen es que, quan la marea baixa s'hi poden posar amples, sino estan a pilons! Ben curiós això de la marea, no te-n dones compte, estas prenent el sol i a la que aixeques el cap ja has de caminar 1km per arribar a l'aigua! Puja dos cops al dia i dos baixa, cada sis hores, quan puja ho fa 5 o 6 metres i quan baixa 1 metre, els cas és que com que les platges són tant planes l'aigua s'endinsa uns 600 metres dins l'Oceà!!! Visca la força de la lluna!

I finalment vam arribar a Las Grutas, això si que és bonic!quan la marea baixa, hi ha tot de coves erosionades a les parets de les platges, i caminant pots trobar ous (no vam arribar a saber de quin tipus d'animal...), corall, petxines a mil,....però has de calcular l'hora d'anar a la platja, sino vé el socorrista i t'avisa que d'aquí a mitja hora et quedaràs sense platja!molt divertit!
La veritat es que com us deiem en l'altre escrit estàvem ja una miqueta cansats d'estar al "lloret" d'argentina (amb tots els respectes pels de lloret!) i Las Grutas ens va relaxar molt però teniem ganes de veure foques de veritat, i bus de tirada fins a Puerto Madryn, el poble d'entrada a Peninsula Valdés, Patrimoni de la Humanitat.
Ja estem a la Patagonia!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada