dilluns, 5 de gener del 2009

Final de la Gira per Méxic




Últim dia a méxic, de la gira fi-askera i retorn ala nostra aventura per l'Amèrica austral. Hem estat 20 dies a Méxic amb la gent de casa, voltant, tocant, descansant, refent la maleta, rentant roba i menjant i bebent més del que estavem acostumats en aquest mes de viatge.
L'emoció al retrobar-nos amb els de sempre va ser gran, molt gran, de seguida ens vam posar al dia de les coses i vivències, ja semblava com si haguéssim tornat a caseta. Però bé, l'endemà ja ens varem posar en marxa i deixant les motxilles apartades en el camp base fiaskeru vam començar el que haviem vingut a fer a méxic, el punk! Hem voltant per diferents estats i fet centenars de quilómetres, ens hem banyat al pacífic, hem visitat unes de les piràmides azteques, hem descobert que no calen grans equips per tocar, això si, malament. I ens hem empapat de gran part de la seva cultura, tant gastronòmica com lingüística, almenys la de la gent amb la que hem conviscut i que ens han acollit estupendament. Demanarem un agermanament Sarrià-Coyotepec a en Paretas!!!jejej Tot molt de puta mare, cagant foc pel cul i llàgrimes de chile "picoso" pels ulls. Però bé, d'aquí dos dies marxarem, com de costum, i méxic i la seva gent quedarà enrere en el temps, però els seguirem recordant com el que són, uns "pendejos" de puta mare.
La nostra aventura torna a començar, després d'aquest parèntesi que ens ha anat tant bé per païr el primer mes de viatge, agafar aire de nou i recordar-nos que alla tot segueix igual, que tots i totes esteu bé i que el temps no és or, és la vida!!

Continuarà.....

4 comentaris:

  1. guapos, felicitats pel blog, mola molt!!
    anna estàs estupendíssima de mariachi-pero-sigo-siendo-el-rey!!!i què? vau comprar tekila a granel rollo garrafes d'oli?? jeje
    seré una fidel seguidora del Caminant per Amèrica del Sud.
    órale pues, pásenla chido cabrones ;-)
    besos y apapachos

    ResponElimina
  2. Uepa aventurers!! Pel que veiem tot va molt bé, no? Us saludem desde Phnom Penh, capital de Cambodja, on estem de puta mare i ens hem agafat uns dies de no fer res. Aquest país ens fa pensar en Bolivia... però en rollo asiàtic (o sigui que té tela). Ens fa ilu saber coses de vosaltres i poder veure que feu molt bona cara. Pues buenu... ja "ens veurem" pels blogs! Petonets i fins aviat!!!! FRIGO I MARIA

    ResponElimina
  3. Iepa iepa!!!! Andele!...que guai lo del bolg, així podem veure-us la cara!
    Espero que estigueu disfrutant a tope! ...quina enveja em feu...amb lo que m'agrada a mi el tequila i el chile!!!!

    MARTA

    ResponElimina